loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

We are Hiring / Αναζητάμε Συνεργάτες - https://loulakis.gr/jobs/

espa loulakis

Design Workshop

 

 

Κατηγορία:

Περιγραφή

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η μελέτη, η παρουσίαση, η κατασκευή: χρηστικών αντικειμένων έως και τμημάτων χώρων  των ιδεών που θα διακριθούν. Οι καλύτερες ιδέες κάθε έτους κατασκευάζονται και εκτίθενται στην ετήσια έκθεση που υλοποιείται μετά το πέρας του workshop.

Διάρκεια – Συμμετοχή

Η διάρκεια του Design workshop είναι 5 εβδομάδες ενώ οι ημερομηνίες έναρξης ανακοινώνονται στο επίσημο πρόγραμμα. Το Design workshop πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κάθε ομάδα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10 άτομα.

Απευθύνεται

Το Design Workshop απευθύνεται σε άτομα που ανήκουν τουλάχιστον σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

 • Απόφοιτους ή τελειόφοιτους σχολών σχεδιασμού καθώς και άλλων κλάδων καλλιτεχνικού σχεδίου,
 • Άτομα που ενδιαφέρονται να εξελίξουν το portfolio τους με κατεύθυνση το design και έχουν τις βασικές γνώσεις σχεδιασμού και παρουσίασης,
 • Άτομα που δεν έχουν σχέση με τον τομέα του design αλλά θέλουν να εκπαιδευτούν στη σχεδίαση αντικειμένου και χώρου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν ήδη γνώσεις και εμπειρία στο Design. Για την συμμετοχή όσων σχετίζονται ήδη με το Design ζητείται προσκόμιση portofollio και συνέντευξη.

Τι θα μάθετε

Οι συμμετέχοντες στο “Design Workshop” έχουν τη δυνατότητα να :

 • Παρακολουθήσουν μαθήματα εφαρμοσμένης τεχνικής σκίτσου για ανάλυση και παρουσίαση χρηστικών αντικειμένων ή τμημάτων εσωτερικών χώρων.
 • Αναπτύξουν τις γνώσεις τους στο τρισδιάστατο σχεδιασμό αντικειμένων και χώρων  και στη παρουσίαση τους.
 • Εξελίξουν τις ιδέες τους μέσα από τη δημιουργία μακετών/μοντέλων.
 • Δημιουργήσουν ή να ενημερώσουν το portfolio τους στο design.
 • Επισκεφτούν εταιρεία κατασκευής και εφόσον οι ιδέες τους διακριθούν, να συνεργαστούν προκειμένου να υλοποιηθεί η ιδέα τους.
 • Συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους στην έκθεση που θα διοργανωθεί από το εργαστήρι, είτε οι ιδέες του διακριθούν είτε όχι.
 • Δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασιών με αφορμή την παραπάνω συμμετοχή τους.

Το design workshop που έχει υλοποιηθεί ήδη έγινε υπό μορφή διαγωνισμού με τίτλο:

«Η ιδέα μου διαγωνίζεται, κατασκευάζεται  και εκτίθεται»

Σε αυτό κατασκευάστηκαν όλες οι ιδέες των συμμετεχόντων. Μετά από την ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκαν οι καλύτερες λύσεις οι οποίες βραβεύτηκαν με δώρα από τη σχολή.

Τι περισσότερο παρέχεται

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η απόδοση σας. Για αυτόν τον λόγο δεν παρέχουμε απλά λίγες εκπαιδευτικές ώρες μαθήματος, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης. Μαζί με το δικαίωμα παρακολούθησης σε ένα από τα σεμινάρια μας, αποκτάτε μια σειρά από επιπρόσθετες παροχές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάθε μια από τις παροχές μας έχει δημιουργηθεί από ειδικούς λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που καταγράψαμε από την πολύχρονη εμπειρία μας.

εξοπλισμός

Στους οργανωμένους χώρους μας, παρέχουμε ηλεκτρονικό υπολογιστή κ.ά. για να επικεντρωθείτε στην εκμάθηση και όχι στις ρυθμίσεις.

green room

Η χαλάρωση βοηθάει σημαντικά στην μάθηση. Στα διαλείμματα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε στον οργανωμένο χώρο που διαθέτουμε.

δωρεάν Wi-Fi

Στον χώρο μας παρέχουμε δωρεάν Wi-Fi από αυτόνομη γραμμή για να είστε σίγουροι πως ότι και αν γίνει θα μπορείτε να παραμείνετε συνδεμένοι.

Ποια πιστοποίηση λαμβάνετε

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Βεβαίωση παρακολούθησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης προσόντων και Προσανατολισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Η Βεβαίωση παρακολούθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους φορείς ή και για απόκτηση μορίων σε φακέλους Ε.Σ.Π.Α. ανάλογα με την προκύρηξη που αναρτάται κατά περίπτωση.

Για να κρατήσετε θέση και να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες
καλέστε μας τώρα

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram