loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis
Προσφορά!

3ds Max Οδηγός εκμάθησης για κτιριακή σχεδίαση

Original price was: 33,00€.Current price is: 29,70€.

Η εφαρμογή 3ds Max & 3ds max design είναι η πλέον διαδεδομένη σε όλους τους σχεδιαστές, διακοσμητές και μηχανικούς που επιθυμούν να εργαστούν επαγγελματικά με τον φωτορεαλισμό και το στήσιμο σκηνής και παρουσίασης τόσο χώρων όσο και αντικειμένων. Η χρήση της κρίνεται απαραίτητο προσόν για οποιαδήποτε σχετική επαγγελματική ασχολία. Γι’ αυτό το λόγο οι εκδόσεις που ανανεώνονται σε ετήσια βάση συνεχώς προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες ευκολίας και ανάπτυξης έργου.

O οδηγός εκμάθησης απευθύνεται σε οποιονδήποτε νέο χρήστη για να τον καθοδηγήσει στη σωστή και αποδοτική χρήση της εφαρμογής.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος εκδότης Autodesk και ο συγγραφέας είναι πιστοποιημένος Authorized Author.

Books Πιστοποιημένο Autodesk


 

Η αγορά μπορεί να γίνει μόνο με την έκδοση τιμολογίου. Για αγορά με απόδειξη απευθυνθείτε σε βιβλιοπωλείο ή στα Συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης

Περιγραφή

Ο συγγραφέας Χρόνης Λουλάκης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεγάλη εμπειρία στην εργασία με συστήματα C.A.D. Η επαγγελματική του ενασχόληση με το τεχνικό λογισμικό ξεκίνησε από το 1999. Σήμερα είναι Autodesk Authorized Training Specialist, εκπαιδεύει τους συνεργάτες και το προσωπικό της Autodesk στο εξωτερικό και Implementation Expert δηλαδή ειδικός οργάνωσης γραφείων για τη σωστή λειτουργία τους.  Ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο έχει γραφτεί βάσει της πολύχρονης εμπειρίας του στη χρήση της εφαρμογής και στις ανάγκες του Έλληνα μηχανικού ή σχεδιαστή.

Η εταιρεία «ΕΕΣ ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» μεταξύ άλλων, είναι εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό  κέντρο (Autodesk Authorized Training Center) και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης  παραγωγής σε επαγγελματίες και τεχνικές εταιρείες. Το 2011 πιστοποιήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και λειτουργεί ως αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποκτήστε άμεσα τα βιβλία μας με παραλαβή στον χώρο σας χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Αποστολή με Ταχυμεταφορική.

Λόγω περιόδου ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση από την μεταφορική.

Σε ποιόν απευθύνεται το βιβλίο

Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από αρχάριους είτε από όσους γνωρίζουν εμπειρικά την εφαρμογή.

Πως γίνεται η περιγραφή

Η περιγραφή των εντολών γίνεται μέσα από παραδείγματα έτσι ώστε να γίνεται κατανοητός ο τρόπος εφαρμογής τους στην  καθημερινή εργασία σε ένα πραγματικό έργο. Ο τρόπος παρουσίασης των εντολών πέρα από τις γενικές γνώσεις και αρχές του φωτορεαλισμού, γίνεται μέσα από παραδείγματα οπτικοποίησης  σε κτιριακά έργα.  Η συγγραφή του βιβλίου έχει γίνει απευθείας στα ελληνικά λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ειδικές απαιτήσεις που συναντώνται στην ελληνική αγορά.

Τί περιέχει το βιβλίο

Στο βιβλίο αναλύονται:

 • Εγκατάσταση και οι ρυθμίσεις που αφορούν την άδεια λειτουργίας,
 • Το σχεδιαστικό περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής,
 • Βασικές αρχές και η χρήση επιλεγμένων εντολών,
 • Σχεδίαση βασικών και ειδικών στοιχείων και αντικειμένων AEC,
 • Αξιοποίηση 3D γεωμετρίας που έχει δημιουργηθεί σε σχεδιαστικές εφαρμογές όπως:
 • από AutoCAD, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, ή,
 • από εφαρμογές όπως είναι οι SketchUp, ArchiCAD κ.ά.
 • Αξιοποίηση γεωμετρίας μοντέλων που διατίθενται στο internet,
 • Επίπλωση χώρου με στοιχεία επεξεργασμένης βιβλιοθήκης 3d μοντέλων ,
 • Δημιουργία και εφαρμογή υλικών,
 • Γενικές γνώσεις φωτισμού,
 • Χρήση φωτισμών σε σκηνές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου ημέρα και νύχτα,
 • Τεχνικές δημιουργίας κίνησης (animation).
 • Ειδικές τεχνικές βελτίωσης απόδοσης φωτορεαλισμών,
 • Χρήση εφαρμογών σύνθεσης εικόνων για εξοικονόμηση χρόνου render.

Τα παραδείγματα και η ύλη αφορούν σε γενικές γνώσεις και είναι συμβατά με όλες τις νεότερες εκδόσεις 3ds Max και  3ds Max Design. Οι εικόνες screen shots αφορούν κυρίως την έκδοση 3ds Max Design 2013. Τα αρχεία των ασκήσεων μπορούν να ανοίξουν από 3ds Max ή 3ds Max Design έκδοσης 2010 ή νεότερης (2011, 2012, 2013 κ.ά.).

Περισσότερες πληροφορίες

Το βιβλίο στο σύνολό του έχει 380 σελίδες.

Το ISBN του βιβλίου είναι το: 960-89059-9-3

Προεπισκόπιση βιβλίου

Εδώ μπορείτε να βρείτε τμήματα του βιβλίου για να καταννοήσετε το εσωτερικό σου. Πατήστε επάνω στα κουμπιά για να κάνετε προεπισκόπιση μέσω αρχείων pdf.

Το αρχείο περιέχει τα περιεχόμενα του βιβλίου.

Το αρχείο περιέχει ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο για να γίνει κατανοητός ο τρόπος γραφής του συγγραφέα.

Τι περισσότερο παρέχεται

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η απόδοση σας. Για αυτόν τον λόγο δεν παρέχουμε απλά ένα βιβλίο, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μαζί με το βιβλίο, αποκτάτε μια σειρά από επιπρόσθετες παροχές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

e-learning

Με τη συμμετοχή στο σεμινάριο αποκτάτε πρόσβαση στην πλατφόρμα e-learning η οποία περιέχει ψηφιακές σημειώσεις, ασκήσεις, χρήσιμους δεσμούς κ.ά.

Η πλατφόρμα περιέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, ηλεκτρονικές σημειώσεις, χρήσιμους δεσμούς για εύρεση πόρων σχετικών με το αντικείμενο κ.ά. Με τη συμμετοχή σε κάποιο σεμινάριο αποκτάτε πρόσβαση για το συγκεκριμένο μάθημα για ένα έτος.

Οπτικός Δίσκος

Κάθε βιβλίο περιέχει δωρεάν συνοδευτικό οπτικό δίσκο με οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την εκμάθηση της εφαρμογής.

Στο δωρεάν συνοδευτικό οπτικό δίσκο του βιβλίου θα βρείτε:

 • Αρχεία των ασκήσεων ταξινομημένα ανά κεφάλαιο και σειρά χρήσης,
 • Επιπρόσθετα βοηθήματα,
 • Αρχεία υποστήριξης όπως patches, Service Packs κ.α.

Τι έχουν πει για εμάς

Για τα βιβλία μας ρωτάμε την γνώμη των αναγνωστών λαμβάνουμε πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να εξελίξουμε τον τρόπο γραφής και μετάδοση της γνώσης σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες. Δείτε ενδεικτικά τι έχει ειπωθεί για τα βιβλία μας.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ

Πριν αγοράσω το βιβλίο, μου φαινόταν αδύνατον να μπορώ να επικοινωνώ για πληροφορίες ενός προγράμματος τόσο εύκολα και να υπάρχει ελληνικό βιβλίο τόσο κατανοητό και ευανάγνωστο.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επιλογή μου.

 

Η Παυλίνα Σημαντήρα είναι αρχιτέκτων μηχανικός και ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με το interior design, καθώς και με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών. Η ομάδα της ονομάζεται living space. Η Παυλίνα προτίμησε το βιβλίο μας για την εκμάθηση της εφαρμογής 3ds Max Design για κτιριακή σχεδίαση.

Λουλάκης κ Συνεργάτες
5.0
2015-01-24T08:57:12+02:00

Η Παυλίνα Σημαντήρα είναι αρχιτέκτων μηχανικός και ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με το interior design, καθώς και με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών. Η ομάδα της ονομάζεται living space. Η Παυλίνα προτίμησε το βιβλίο μας για την εκμάθηση της εφαρμογής 3ds Max Design για κτιριακή σχεδίαση.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ Πριν αγοράσω το βιβλίο, μου φαινόταν αδύνατον να μπορώ να επικοινωνώ για πληροφορίες ενός προγράμματος τόσο εύκολα και να υπάρχει ελληνικό βιβλίο τόσο κατανοητό 
0
1
Λουλάκης κ Συνεργάτες

Έχουν ρωτήσει άλλοι

Μαζέψαμε τις συχνότερες ερωτήσεις. Σας τις δίνουμε μαζί με τις απαντήσεις.

Γιατί να επιλέξω το βιβλίο σας;

Το βιβλίο δεν είναι μετάφραση ενός αγγλικού αλλά είναι γραμμένο εξαρχής από έλληνα αρχιτέκτονα μηχανικό ο οποίος γνωρίζει καλά τις σχεδιαστικές ανάγκες που αφορούν στις τοπικές προδιαγραφές σχεδίασης. Η ύλη είναι προσεκτικά επιλεγμένη έτσι ώστε να περιγράφεται με τον απλούστερο δυνατό τρόπο η μεθοδολογία χρήσης της εφαρμογής για έργα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.  

Πως μπορώ να το αποκτήσω;

Ο πιο άμεσος τρόπος απόκτησης του βιβλίου είναι με απευθείας παραγγελία από τον διαδικτυακό μας τόπο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην αντίστοιχη κατρέλα “Τρόπος απόκτησης”.

Τι παραπάνω παίρνω με το βιβλίο?

Έχουμε προβλέωψει μαζί με το βιβλίο να παρέχουμε πρόσβαση στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα e-learning. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε πρόσβαση σε ότι νεότερο υπάρχει σχετικά με την εφαρμογή.

Πως μπορώ να δώ τα περιεχόμενα;

Σε κάθε βιβλίο έχουμε δεσμούς για να ανοίξετε και να δείτε τμήματα του βιβλίου. Ο ένας δεσμός ανοίγει ένα αρχείο pdf στο οποίο εμφανίζονται τα περιεχόμενα του βιβλίου αναλυτικά/ Ο δεύτερος δεσμός ανοίγει ένα αρχείο pdf στο οποίο εμφανίζεται ένα τμήμα του βιβλίου από ένα κεφάλαιο για να δείτε τον τρόπο γραφής.

Πως ξέρω ότι το βιβλίο είναι καλό;

Όλα τα βιβλία μας τα έχουμε επιμεληθεί με την ίδια αγάπη και μεράκι. Για αυτόν τον λόγω τα βιβλία μας αποτελούν επιλεγμένα συγγράμματα σε πανεπιστήμια σε όλη την ελλάδα και προτιμώνται από τους ίδιους τους σπουδαστές και τις γραμματείες των σχολών. Δείτε επίσης τις απόωεις ατόμων που έχουν αγοράσει κάποιο από τα βιβλία μας.

Εάν δεν βρίσκω το βιβλίο;

Μπορείτε να κάνετε μια ηλεκτρονική παραγγελία σε εμάς. Εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι το μεσημέρι, είναι πιθανό να παραλάβετε το βιβλίο σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο (αγορά με τιμολόγιο) μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολή με ΕΛΤΑ και κατάθεση σε τράπεζα ή άμεση πληρωμή

Εφόσον επιθυμείτε αποστολή με ΕΛΤΑ και πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα, η χρέωση αποστολής είναι +4€

Δωρεάν αποστολή με ΕΛΤΑ

Για παραγγελίες άνω των 60€ η αποστολή γίνεται Δωρεάν.

Αποστολή σε περιοχές εκτός δικτύου Courier

Εφόσον η αποστολή βρίσκεται εκτός δικτύου θα πρέπει να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα και να αναλάβετε το κόστος μεταφοράς το οποίο θα εκτιμηθεί μετά από ερώτημα.

Παραγγελία από συνεργαζόμενα καταστήματα / βιβλιοπωλεία

Για αγορά με απόδειξη ή εφόσον σας εξυπηρετεί καλύτερα, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα  Συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης

Παραγγελίες χονδρικής

Για όλα τα βιβλιοπωλεία με την έκδοση τιμολογίου παρέχεται έκπτωση χονδρικής. Η έκπτωση εφαρμόζεται για οποιαδήποτε ποσότητα. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τους παραλήπτες.

Κάντε παραγγελία ή ρωτήστε

Εφόσον θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με το βιβλίο συμπληρώστε την φόρμα δίπλα και στείλτε μας το μήνυμα σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε παραγγελία πατήστε παρακάτω για να τοποθετήσετε το βιβλίο στο καλάθι παραγγελιών και ακολουθήστε την διαδικασία.

book-3dsmax-front-shadow

Original price was: 33,00€.Current price is: 29,70€.Προσθήκη στο καλάθι

Σημείωση: Εφόσον για οποιοδήποτε λόγω δυσκολεύεστε με την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για να το διευθετήσουμε.

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram