loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

We are Hiring / Αναζητάμε Συνεργάτες - https://loulakis.gr/jobs/

espa loulakis
Προσφορά!

AutoCAD Architecture – Νέος Οδηγός Εκμάθησης

43,50

Η εφαρμογή AutoCAD Architecture αφορά σε όλους τους σχεδιαστές, διακοσμητές και μηχανικούς που επιθυμούν να εργαστούν επαγγελματικά και αποδοτικά πάνω στην κτηριακή σχεδίαση. Είναι ένα δυνατό εργαλείο για όσους τους ενδιαφέρει η παραμετρική σχεδίαση, δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να δημιουργεί εναλλακτικές προτάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς να σπαταλά πολύ χρόνο.

O οδηγός εκμάθησης απευθύνεται σε οποιονδήποτε νέο χρήστη με βασικές γνώσεις AutoCAD και μπορεί να τον καθοδηγήσει στη σωστή και αποδοτική χρήση της εφαρμογής.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος εκδότης Autodesk και ο συγγραφέας είναι πιστοποιημένος Authorized Author.

Books Πιστοποιημένο Autodesk


 

 

Η αγορά μπορεί να γίνει μόνο με την έκδοση τιμολογίου. Για αγορά με απόδειξη απευθυνθείτε σε βιβλιοπωλείο ή στα Συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης

Περιγραφή

Ο συγγραφέας Χρόνης Λουλάκης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεγάλη εμπειρία στην εργασία με συστήματα C.A.D. Η επαγγελματική του ενασχόληση με το τεχνικό λογισμικό ξεκίνησε από το 1999. Σήμερα είναι Autodesk Authorized Training Specialist, εκπαιδεύει τους συνεργάτες και το προσωπικό της Autodesk στο εξωτερικό και Implementation Expert δηλαδή ειδικός οργάνωσης γραφείων για τη σωστή λειτουργία τους.  Ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο έχει γραφτεί βάσει της πολύχρονης εμπειρίας του στη χρήση της εφαρμογής και στις ανάγκες του Έλληνα μηχανικού ή σχεδιαστή.

Η εταιρεία «ΕΕΣ ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» μεταξύ άλλων, είναι εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό  κέντρο (Autodesk Authorized Training Center) και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης  παραγωγής σε επαγγελματίες και τεχνικές εταιρείες. Το 2011 πιστοποιήθηκε από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και λειτουργεί ως αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποκτήστε άμεσα τα βιβλία μας με παραλαβή στον χώρο σας χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Αποστολή με Ταχυμεταφορική.

Λόγω περιόδου ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση από την μεταφορική.

Σε ποιόν απευθύνεται το βιβλίο

Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από αρχάριους είτε από όσους γνωρίζουν εμπειρικά την εφαρμογή.

Πως γίνεται η περιγραφή

Η περιγραφή των εντολών γίνεται μέσα από παραδείγματα έτσι ώστε να γίνεται κατανοητός ο τρόπος εφαρμογής τους στην  καθημερινή εργασία σε ένα πραγματικό έργο. Ο τρόπος παρουσίασης των εντολών γίνεται μέσα από ένα παράδειγμα σχεδίασης μιας πολυώροφης πολυκατοικίας. Με αυτόν τον τρόπο περιγράφεται από την αρχή έως το τέλος η διαδικασία που ακολουθείται κάθε φορά που πραγματοποιείται σχεδίαση ενός έργου. Η συγγραφή του βιβλίου έχει γίνει απευθείας στα ελληνικά λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαιτήσεις των ελληνικών προδιαγραφών σχεδίασης.

Τί περιέχει το βιβλίο

Στο βιβλίο αυτό περιγράφονται αναλυτικά:

 • Η εγκατάσταση της εφαρμογής και οι ρυθμίσεις που αφορούν την άδεια λειτουργίας.
 • Το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής.
 • Οι βασικές αρχές χρήσης των αντικειμένων της εφαρμογής.
 • Αναλυτικά, η λογική χρήσης σε ένα παράδειγμα σχεδίασης μιας πολυκατοικίας με υπόγειο και στέγη.
 • Η οργάνωση των δεδομένων και των εκτυπώσεων.
 • Η τεκμηρίωση με τη δημιουργία όψεων, τομών, διαστάσεων, σταθμών, πινάκων προμέτρησης κ.α.
 • Η δημιουργία του σχεδίου διαγράμματος κάλυψης καθώς και η δημιουργία θεματικών παρουσιάσεων.
 • Η αναλυτική περιγραφή σύνδεσης για δημιουργία φωτορεαλισμού με την εφαρμογή 3DS MAX.

Το βιβλίο και το παράδειγμα είναι σύμφωνα με τα ελληνικά πρότυπα σχεδίασης σε μέτρα.

Τα παραδείγματα και η ύλη είναι συμβατά με τις εκδόσεις AutoCAD Architecture 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 και 2007 (με περιγραφή στα νέα χαρακτηριστικά έως και 2012).

ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι εκδόσεις 2014 ή νεότερες δεν υποστηρίζονται από την ελληνική προσαρμογή, όμως θα είναι δυνατή η χρήση τους με τα πρότυπα εργασίας που δίνονται με το βιβλίο.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Το βιβλίο στο σύνολό του έχει 430 σελίδες.

Το ISBN του βιβλίου είναι το: 960-89059-8-6

Προεπισκόπιση βιβλίου

Εδώ μπορείτε να βρείτε τμήματα του βιβλίου για να καταννοήσετε το εσωτερικό σου. Πατήστε επάνω στα κουμπιά για να κάνετε προεπισκόπιση μέσω αρχείων pdf.

Το αρχείο περιέχει τα περιεχόμενα του βιβλίου.

Το αρχείο περιέχει ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο για να γίνει κατανοητός ο τρόπος γραφής του συγγραφέα.

Τι περισσότερο παρέχεται

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η απόδοση σας. Για αυτόν τον λόγο δεν παρέχουμε απλά ένα βιβλίο, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μαζί με το βιβλίο, αποκτάτε μια σειρά από επιπρόσθετες παροχές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

e-learning

Με τη συμμετοχή στο σεμινάριο αποκτάτε πρόσβαση στην πλατφόρμα e-learning η οποία περιέχει ψηφιακές σημειώσεις, ασκήσεις, χρήσιμους δεσμούς κ.ά.

Η πλατφόρμα περιέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, ηλεκτρονικές σημειώσεις, χρήσιμους δεσμούς για εύρεση πόρων σχετικών με το αντικείμενο κ.ά. Με τη συμμετοχή σε κάποιο σεμινάριο αποκτάτε πρόσβαση για το συγκεκριμένο μάθημα για ένα έτος.

Οπτικός Δίσκος

Κάθε βιβλίο περιέχει δωρεάν συνοδευτικό οπτικό δίσκο με οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την εκμάθηση της εφαρμογής.

Στο δωρεάν συνοδευτικό οπτικό δίσκο του βιβλίου θα βρείτε:

 • Αρχεία των ασκήσεων ταξινομημένα ανά κεφάλαιο και σειρά χρήσης,
 • Επιπρόσθετα βοηθήματα,
 • Αρχεία υποστήριξης όπως patches, Service Packs κ.α.

Τι έχουν πει για εμάς

Για τα βιβλία μας ρωτάμε την γνώμη των αναγνωστών λαμβάνουμε πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει να εξελίξουμε τον τρόπο γραφής και μετάδοση της γνώσης σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες. Δείτε ενδεικτικά τι έχει ειπωθεί για τα βιβλία μας.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ

Πριν αγοράσω το βιβλίο, μου φαινόταν αδύνατον να μπορώ να επικοινωνώ για πληροφορίες ενός προγράμματος τόσο εύκολα και να υπάρχει ελληνικό βιβλίο τόσο κατανοητό και ευανάγνωστο.

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επιλογή μου.

 

Η Παυλίνα Σημαντήρα είναι αρχιτέκτων μηχανικός και ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με το interior design, καθώς και με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών. Η ομάδα της ονομάζεται living space. Η Παυλίνα προτίμησε το βιβλίο μας για την εκμάθηση της εφαρμογής 3ds Max Design για κτιριακή σχεδίαση.

Λουλάκης κ Συνεργάτες
5.0
2015-01-24T08:57:12+02:00

Η Παυλίνα Σημαντήρα είναι αρχιτέκτων μηχανικός και ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με το interior design, καθώς και με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών. Η ομάδα της ονομάζεται living space. Η Παυλίνα προτίμησε το βιβλίο μας για την εκμάθηση της εφαρμογής 3ds Max Design για κτιριακή σχεδίαση.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ Πριν αγοράσω το βιβλίο, μου φαινόταν αδύνατον να μπορώ να επικοινωνώ για πληροφορίες ενός προγράμματος τόσο εύκολα και να υπάρχει ελληνικό βιβλίο τόσο κατανοητό 
0
1
Λουλάκης κ Συνεργάτες

Έχουν ρωτήσει άλλοι

Μαζέψαμε τις συχνότερες ερωτήσεις. Σας τις δίνουμε μαζί με τις απαντήσεις.

Γιατί να επιλέξω το βιβλίο σας;

Το βιβλίο δεν είναι μετάφραση ενός αγγλικού αλλά είναι γραμμένο εξαρχής από έλληνα αρχιτέκτονα μηχανικό ο οποίος γνωρίζει καλά τις σχεδιαστικές ανάγκες που αφορούν στις τοπικές προδιαγραφές σχεδίασης. Η ύλη είναι προσεκτικά επιλεγμένη έτσι ώστε να περιγράφεται με τον απλούστερο δυνατό τρόπο η μεθοδολογία χρήσης της εφαρμογής για έργα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.  

Πως μπορώ να το αποκτήσω;

Ο πιο άμεσος τρόπος απόκτησης του βιβλίου είναι με απευθείας παραγγελία από τον διαδικτυακό μας τόπο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην αντίστοιχη κατρέλα “Τρόπος απόκτησης”.

Τι παραπάνω παίρνω με το βιβλίο?

Έχουμε προβλέωψει μαζί με το βιβλίο να παρέχουμε πρόσβαση στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα e-learning. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε πρόσβαση σε ότι νεότερο υπάρχει σχετικά με την εφαρμογή.

Πως μπορώ να δώ τα περιεχόμενα;

Σε κάθε βιβλίο έχουμε δεσμούς για να ανοίξετε και να δείτε τμήματα του βιβλίου. Ο ένας δεσμός ανοίγει ένα αρχείο pdf στο οποίο εμφανίζονται τα περιεχόμενα του βιβλίου αναλυτικά/ Ο δεύτερος δεσμός ανοίγει ένα αρχείο pdf στο οποίο εμφανίζεται ένα τμήμα του βιβλίου από ένα κεφάλαιο για να δείτε τον τρόπο γραφής.

Πως ξέρω ότι το βιβλίο είναι καλό;

Όλα τα βιβλία μας τα έχουμε επιμεληθεί με την ίδια αγάπη και μεράκι. Για αυτόν τον λόγω τα βιβλία μας αποτελούν επιλεγμένα συγγράμματα σε πανεπιστήμια σε όλη την ελλάδα και προτιμώνται από τους ίδιους τους σπουδαστές και τις γραμματείες των σχολών. Δείτε επίσης τις απόωεις ατόμων που έχουν αγοράσει κάποιο από τα βιβλία μας.

Εάν δεν βρίσκω το βιβλίο;

Μπορείτε να κάνετε μια ηλεκτρονική παραγγελία σε εμάς. Εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι το μεσημέρι, είναι πιθανό να παραλάβετε το βιβλίο σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο (αγορά με τιμολόγιο) μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αποστολή με ΕΛΤΑ και κατάθεση σε τράπεζα ή άμεση πληρωμή

Εφόσον επιθυμείτε αποστολή με ΕΛΤΑ και πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα, η χρέωση αποστολής είναι +4€

Δωρεάν αποστολή με ΕΛΤΑ

Για παραγγελίες άνω των 60€ η αποστολή γίνεται Δωρεάν.

Αποστολή σε περιοχές εκτός δικτύου Courier

Εφόσον η αποστολή βρίσκεται εκτός δικτύου θα πρέπει να κάνετε κατάθεση σε τράπεζα και να αναλάβετε το κόστος μεταφοράς το οποίο θα εκτιμηθεί μετά από ερώτημα.

Παραγγελία από συνεργαζόμενα καταστήματα / βιβλιοπωλεία

Για αγορά με απόδειξη ή εφόσον σας εξυπηρετεί καλύτερα, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα  Συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης

Παραγγελίες χονδρικής

Για όλα τα βιβλιοπωλεία με την έκδοση τιμολογίου παρέχεται έκπτωση χονδρικής. Η έκπτωση εφαρμόζεται για οποιαδήποτε ποσότητα. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τους παραλήπτες.

Κάντε παραγγελία ή ρωτήστε

Εφόσον θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με το βιβλίο συμπληρώστε την φόρμα δίπλα και στείλτε μας το μήνυμα σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε παραγγελία πατήστε παρακάτω για να τοποθετήσετε το βιβλίο στο καλάθι παραγγελιών και ακολουθήστε την διαδικασία.

book-aca-front-shadow

43,50Προσθήκη στο καλάθι

Σημείωση: Εφόσον για οποιοδήποτε λόγω δυσκολεύεστε με την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για να το διευθετήσουμε.

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram