loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis

Υποστήριξη σε Τεχνικό Λογισμικό (Autodesk/McNeel)

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Ζητήστε την από τους ειδικούς.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εξειδίκευσή μας, η διάθεση μας, η επιμονή μας, μας καθιστά την ιδανικότερη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Autodesk-logo-2021-thumb
Autodesk
Adobe-logo-thumb
Adobe
mcneel-logo-thumb
McNeel

Δώστε λύση στα προβλήματα σας με προσιτό κόστος που μπορεί να ισοδυναμεί έως το ποσό μιας και μόνο ώρας εκπαίδευση.

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Υπάρχουν φορές που ένα πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί με τίποτα. Τότε χρειάζεστε την βοήθεια ενός ειδικού ο οποίος θα καταφέρει να βρει τη λύση και να σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Έτσι θα γλυτώσετε σημαντικό χρόνο τον οποίο μπορεί να ξοδεύατε ενδεχομένως ακόμα και χωρίς αποτέλεσμα.
Για αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να σας φανούμε εξαιρετικά χρήσιμοι.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Εφόσον έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και έχει καθοριστεί η φύση της τεχνικής υποστήριξης, κάνετε άμεσα την κράτηση σας εδώ.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Η τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε αφορά κυρίως τις ακόλουθες περιπτώσεις.

Autodesk-logo-2021-thumb

Υποστήριξη σε εφαρμογές Autodesk

Οι εφαρμογές Autodesk απευθύνονται σε επαγγελματίες μηχανικούς, σχεδιαστές, καλλιτέχνες που επιθυμούν να πραγματοποιούν ψηφιακή σχεδίαση με Η.Υ.

H Autodesk είναι η πρώτη εταιρεία τεχνικού λογισμικού στον κόσμο και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως.

Όποια εφαρμογή και εάν χρησιμοποιείτε, εφόσον αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Υποστήριξη σε εφαρμογές Adobe

Οι εφαρμογές Adobe είναι γνωστές για τις λύσεις που παρέχουν για την επεξεργασία ψηφιακής εικόνας, γραφικών, πολυμέσων, σχεδιασμού ιστοσελίδων και ψηφιακής επικοινωνίας.

Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στην δημιουργία και παροχή της ψηφιακής εμπειρίας.

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στη χρήση των εφαρμογών που αφορούν σε επεξεργασία εικόνας και βίντεο όπως είναι για παράδειγμα οι εφαρμογές Photoshop, Illustrator, After Effect. Premiere κ.α.

Adobe-logo-thumb
mcneel-logo-thumb

Υποστήριξη σε εφαρμογές McNeel

H εταιρεία McNeel κατασκευάζει λογισμικό για επαγγελματίες σχεδιαστές και διαθέτει στο Portfolio πολύ γνωστά προϊόντα όπως το Rhino 3D και το Grasshopper.

Οι εφαρμογές της επιτρέπουν τη σχολαστική σχεδίαση επιφανειών πολύ υψηλής ποιότητας και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούνται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες για το σχεδιασμό κτηρίων, πλοίων, κοσμημάτων, επίπλων κ.ά.

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε πλήρως για τις εφαρμογές Rhino 3D και Grasshopper.

Πέρα από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε εφαρμογές για τις οποίες διαθέτουμε τεχνογνωσία όπως είναι για παράδειγμα οι VRay. SketchUP, ArchiCAD και άλλες. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνονας χρήση της παρακάτω φόρμας για να εκτιμήσουμε το πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

Πως γίνεται η υποστήριξη

Για να πραγματοποιηθεί η τεχνική υποστήριξη θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα. Στη συνέχεια το αίτημα σας θα καταχωρηθεί και θα προγραμματιστεί η τεχνική υποστήριξη.

Μετά από την εκτίμηση του προβλήματος θα λάβετε επικοινωνία η οποία θα σας προτείνει τον τρόπο αντιμετώπισης. Εφόσον αυτό που ρωτάτε είναι εξαιρετικά απλό να απαντηθεί, μπορεί να λάβετε την απάντηση στο πρόβλημα σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως χρέωση. Εφόσον το πρόβλημα χρήζει περαιτέρω υποστήριξης μπορεί να προγραμματιστεί η υποστήριξη σας είτε στα γραφεία μας είτε εξ αποστάσεως.

Οι χρεώσεις μας είναι πάντα λογικές και έχουν πρόσθετη αξία. Πέρα από τη λύση κάθε προβλήματος, για εμάς είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα αίτια και τον τρόπο επίλυσης τους έτσι ώστε την επόμενη φορά να μην μας χρειαστείτε. Για αυτό τον λόγω με χρεώσεις που ξεκινάνε από μια ώρα υποστήριξης μπορείτε να λάβετε πέρα από την επίλυση του προβλήματος, μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση η οποία θα σας δώσει επιπρόσθετα εφόδια για την εργασία σας.

Επικοινωνία για Υποστήριξη

Στείλτε μας μια μικρή περιγραφή για το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram