loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis

3D Design – Υπηρεσίες σχεδιασμού CAD / BIM

 

Είμαστε οι ειδικοί στη σχεδίαση και όχι τυχαία.

Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε για εσάς.

Η υψηλή τεχνογνωσία σε καταξιωμένες εφαρμογές και η σύγχρονη υποδομή μας, επιτρέπει τη δημιουργία ποιοτικού αποτελέσματος στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Autodesk-logo-2021-thumb
Autodesk
Adobe-logo-thumb
Adobe
mcneel-logo-thumb
McNeel

 

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ο σύμβουλος ψηφιακής σχεδίασης υψηλών απαιτήσεων που αναζητούσατε είναι εδώ.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδίασης

Η υπηρεσίες σχεδίασης που παρέχουμε αφορά κυρίως τις ακόλουθες περιπτώσεις.

Σχεδιασμός αντικειμένων

Αφορά στην τρισδιάστατη σχεδίαση αντικειμένων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες περιπτώσεις.

Η συνηθέστερη περίπτωση εφαρμογής των τρισδιάστατων μοντέλων που μας ζητούνται είναι η σχεδίαση αντικειμένων που πρόκειται να εκτυπωθούν σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Για το σχεδιασμό των αντικειμένων θα χρειαστούμε τελικά σχέδια σε ψηφιακή μορφή. Δεν αναλαμβάνουμε περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί μελέτη στο σχεδιασμό.

Βιβλιοθήκες για λογισμικό

Οι εφαρμογές ψηφιακής σχεδίασης μπορεί να έχουν έτοιμες βιβλιοθήκες με αντικείμενα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιούνται για τον σχεδιασμό.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως εταιρείες ή ομάδες επαγγελματιών επιθυμούν να οργανώσουν δικές τους βιβλιοθήκες με σύμβολα ή άλλα τρισδιάστατα αντικείμενα τα οποία ανταποκρίνονται στις σχεδιαστικές τους ανάγκες και εφόσον οργανωθούν, εξοικονομούν σημαντικό χρόνο κατά τη διαδικασία της σχεδίασης. Έ

χουμε μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία τέτοιων στοιχείων για τις εφαρμογές AutoCAD, AutoCAD Architecture, Revit και άλλες.

service-custom-design-02-thumb

Ειδικός σχεδιασμός υψηλών απαιτήσεων

3D Σχεδιασμός Ύδρας - Λουλάκης & Συνεργάτες

Έχουμε καταφέρει να υποστηρίξουμε περιπτώσεις όπου ζητήθηκε απεικόνιση υψηλών προδιαγραφών σε project τα οποία έμοιαζαν εξαιρετικά απαιτητικά.

Ένα παράδειγμα εργασίας που έχουμε πραγματοποιήσει ήδη είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία τρισδιάστατης απεικόνισης της πόλης της Ύδρας για τις ανάγκες δημιουργίας διαφημιστικού χάρτη.

Η υψηλή τεχνογνωσία μας ήταν αυτή που μας επέτρεψε να διαχειριστούμε σωστά τον μεγάλο όγκο δεδομένων και εργασίας και να παράγουμε το αιτούμενο αποτέλεσμα σε προσιτό κόστος για το συγκεκριμένο έργο.

Έχουμε δημιουργήσει απαιτητικά video animations όπως είναι για παράδειγμα η παρουσίαση περιπτέρων ΕΟΤ στο εξωτερικό, παρουσιάσεις μεγάλων δημόσιων έργων κ.ά.

Στο παράδειγμα project παρουσίασης οδικού κόμβου για την καλύτερη αίσθηση της παρουσίασης δημιουργήθηκαν κάμερες παρουσίασης από πολλές οπτικές έως και κινούμενα οχήματα.

Από την ομάδα μας δημιουργήθηκαν από τα τρισδιάστατα ψηφιακά μοντέλα μέχρι και την τελική παρουσίαση.

Οι δυνατότητες μας δεν εξαντλούνται στα παραπάνω.
Περιγράψτε μας τις ανάγκες σας για να βρούμε λύση.

Επικοινωνήστε για δούμε την περίπτωση σας

Για να εκτιμήσουμε οποιαδήποτε εργασία και να δούμε πιθανό κόστος θα πρέπει να μας τροφοδοτήσετε με τα σωστά δεδομένα. Από εσάς ζητάμε:

 • Την περιγραφή της σχεδιαστικής εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσουμε,
 • Τα δεδομένα που έχετε στη διάθεση σας, ψηφιακά σχέδια, φωτογραφίες, χάρτες κ.λ.π.
 • Ανάλυση στο τι ζητάτε να σας παραδώσουμε,
 • Προσδιορισμός του πότε πρέπει να σας παραδώσουμε.

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μας τα αποστείλετε ηλεκτρονικά μέσω email για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκτίμηση μας.

Η ποιότητα της εργασία που θα σας παραδώσουμε  είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για αυτόν τον λόγο παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν σας τα εξής:

 • Δεν αναλαμβάνουμε περιπτώσεις που αφορούν μελέτη και έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε αλλαγές και εκ νέου σχεδιασμό.
 • Για να παραδώσουμε στην ποιότητα που μας χαρακτηρίζει χρειαζόμαστε εύλογο χρόνο. Περιπτώσεις όπου απαιτείται παράδοση σε χρόνους που δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση ποιοτικού αποτελέσματος θα απορρίπτονται.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί.

Επικοινωνία για εξειδικευμένη σχεδίαση

Στείλτε μας μια μικρή περιγραφή για το τι θέλετε να σχεδιάσουμε για εσάς.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram