loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

We are Hiring / Αναζητάμε Συνεργάτες - https://loulakis.gr/jobs/

espa loulakis

Υπηρεσίες BIM

Υπηρεσίες BIM

Οι παρακάτω εταιρείες μας έχουν εμπιστευθεί. Εσείς;

Ενδεικτικά έργα που αφορούν στην παροχή υπηρεσιών ΒΙΜ που έχουν υλοποιηθεί ήδη.

Υπηρεσίες BIM

Αφορά σε υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης σε Ελλάδα Κύπρο και εξωτερικό. Η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε πλήρως στην κατανόηση και δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων για την χρήση της εφαρμογής Revit από την ΙΚΕΑ με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση των εργαλείων ΒΙΜ για τη διαχείριση των καταστημάτων της.

inditex

Υποστήριξη κατασκευαστικής εταιρείας για χρήση τεχνολογίας ΒΙΜ σε σχεδιασμό, εκπόνηση μελέτης εφαρμογής, υπολογισμό ποσοτήτων, κόστους κατασκευής και εργασία σε BIM 360 για τα καταστήματα της εταιρείας Inditex: Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius.

Υπηρεσίες BIM

Εξειδικευμένη υποστήριξη προσωπικού μελετητών και εξωτερικών συνεργατών για την εκπόνηση μελετών αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών σχεδίων για τους νέους σταθμούς της Αττικό Μετρό.

the_ellinik_sm

Εξειδικευμένη υποστήριξη μελετητικών γραφείων για την εκπόνηση αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών σχεδίων για έργα που αφορούν στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.

ballian

Εκπαίδευση και εξειδικευμένη υποστήριξη της κατασκευαστικής Μπαλλιάν Τεχνική για εκπόνηση εξειδικευμένων προμετρήσεων σε μεγάλα απαιτητικά κατασκευαστικά έργα.

A2 Architects
AKSM
ERGOPRAXIS
IFI Group
Mykonos-Architects
M+D Architects
Technology & Acoustics

Your logo

Εξειδικευμένη υποστήριξη, εκπαίδευση και ΒΙΜ Managment για κτιριακά έργα που αφορούν σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, concept design. Μεταφορά τεχνογνωσίας για σχεδιασμό, σε κάθε φάση της μελέτης από την αρχική ιδέα έως την μελέτη εφαρμογής.

Ο Χρόνης Λουλάκης είναι ο κατ εξοχήν υπεύθυνος για τις υπηρεσίες ΒΙΜ. Η επαγγελματική ενασχόληση του Χρόνη Λουλάκη με το τεχνικό λογισμικό ξεκίνησε και επίσημα από το 1999 με την εργασία του ως υπεύθυνος για τις εφαρμογές αρχιτεκτονικής σχεδίασης στον εξουσιοδοτημένο διανομέα της Autodesk στην Ελλάδα. Σήμερα, εκτός από τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα, συνεργάζεται πλέον απευθείας με την Autodesk για την ανάπτυξη λογισμικού, για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εκπαίδευσης σε χρήστες των εφαρμογών κ.α. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ως ένας από τους βαθύτερους γνώστες της εφαρμογής στην Ευρώπη, είναι Autodesk Authorized Training Specialist και εκπαιδεύει τους συνεργάτες και το προσωπικό της Autodesk στο εξωτερικό.

Εμπειρία σε Revit

Η εμπειρία του με την εφαρμογή Revit ξεκίνησε από το έτος 2002. Το έτος 2009 έφτιαξε για λογαριασμό της Autodesk την πρώτη ελληνική προσαρμογή για το Revit. Περιείχε μεταξύ άλλων ελληνική βιβλιοθήκη αντικειμένων και πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας. Το έτος 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό βιβλίο για την εκμάθηση του Revit από Έλληνες χρήστες. Έκτοτε ασχολείται ανελλιπώς με την εφαρμογή ακολουθώντας πλήρως τις νεότερες εξελίξεις. Είναι κάτοχος πιστοποιήσεων Autodesk Revit Architecture, Structure και MEP Certified Professional και ως εισηγητής είναι Autodesk Certifiled Instructor επιπέδου Gold.

Η εμπειρία του εκτείνεται σε έργα που υλοποιούνται από μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και BIM Managment για να καθοδηγεί γραφεία στη σωστή οργάνωση και χρήση των εφαρμογών ΒΙΜ.

Σε ότι αφορά στην Μοντελοποίηση Κτιριακής Πληροφορίας BIM (Building Information Modeling) ενδεικτικά, παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες.

Εκπαίδευση / Πιστοποίηση

Εκπαίδευση στις νεότερες εκδόσεις εφαρμογών που υποστηρίζουν τεχνολογία ΒΙΜ.
Απόκτηση πιστοποίησης με παγκόσμια αναγνώριση από την εταιρεία Autodesk.

Revit Starter Packs

Αφορά σε προσαρμοσμένη εκπαίδευση σε επιχειρήσεις, με στόχο την άμεση παραγωγικότητα. Περιλαμβάνει ανάλυση, προσαρμογή διαδικασίας, παρεχόμενης ύλης και εφαρμογή.

Υποστήριξη / Οργάνωση
BIM Managment

Υποστήριξη και οργάνωση χρήσης εφαρμογών σε γραφεία που χρησιμοποιούν ΒΙΜ.Ολοκληρωμένη διαχείριση έργων με χρήση τεχνολογίας ΒΙΜ για αρχιτεκτονικά, στατικά και μηχανολογικά σχέδια.

Υποστήριξη CAD to BIM
Σχεδιασμός / Οργάνωση

Υποστήριξη μετατροπής αρχείων CAD σε μοντέλα ΒΙΜ.
Σχεδιασμός, υποστήριξη, μεταφορά τεχνογνωσίας.

Υποστήριξη P.Cloud to BIM
Σχεδιασμός / Οργάνωση

Υποστήριξη μετατροπής αρχείων Point Cloud Data σε μοντέλα ΒΙΜ.
Σχεδιασμός, υποστήριξη, μεταφορά τεχνογνωσίας.

Για εκπαίδευση στην εφαρμογή Revit μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη σελίδα: https://loulakis.gr/revit/

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.