Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από παγκόσμιους κατασκευαστές και λοιπούς φορείς
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Πιστοποιήσεις Autodesk

Πιστοποιήσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία
adsk

H Autodesk είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τεχνικού λογισμικού στον κόσμο. Οι εφαρμογές της όπως το AutoCAD, 3ds Max, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, Inventor κ.ά. είναι από τις πιο διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται από εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως. Οι πιστοποιήσεις Autodesk είναι ένα πολύτιμο βοήθημα σε όσους αναζητούν εργασία στο χώρο του τεχνικού σχεδίου και έχουν παγκόσμια αναγνώριση αφού είναι ίδιες και δίδονται με τα ίδια κριτήρια σε όλες τις χώρες. Με την πιστοποίηση της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρεία Autodesk μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η πιστοποίησή σας θα αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επιλογές Πιστοποίησης

Πιστοποιήσεις για κάθε βαθμίδα γνώσης

Πιστοποίηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Η πιστοποίηση Autodesk Course Completion Certificate παρέχεται με την επιτυχή παρακολούθησης ενός σεμιναρίου / webinar πλήρους διάρκειας, έχει μοναδικό σειριακό αριθμό και αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό αφού οι προδιαγραφές απόκτησής είναι ίδιες παγκοσμίως. Η πιστοποίηση αναγράφει την έκδοση της εφαρμογής και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Πιστοποίηση Ικανότητας Χρήσης

Η πιστοποίηση Autodesk Certified User αναπτύχθηκε για όλους τους χρήστες των εφαρμογών που επιθυμούν να αποδείξουν ότι μπορούν να τις χειριστούν σωστά. Η πιστοποίηση παρέχεται με σημαντικές ευκολίες όπως είναι η δυνατότητα προετοιμασίας, δεύτερης ευκαιρίας σε περίπτωση αποτυχίας, επέκτασης χρόνου κ.α. Είναι διαθέσιμη μετά από παραγγελία και πραγματοποιείται εξ αποστάσεως στον χώρο σας.
  • AutoCAD Certified User Exam

    Επιβεβαιώστε την ικανότητα σας για την ορθή χρήσης της εφαρμογής AutoCAD και αποκτήστε επίσημο σύμβολο (badge) για χρήση σε πλατφόρμες επαγγελματικής δικτύωσης.

    75.00140.00
  • Revit Architecture Certified User

    Επιβεβαιώστε την ικανότητα σας για την ορθή χρήσης της εφαρμογής Revit και αποκτήστε επίσημο σύμβολο (badge) για χρήση σε πλατφόρμες επαγγελματικής δικτύωσης.

    75.00140.00
  • Autodesk Inventor Certified User Exam

    Επιβεβαιώστε την ικανότητα σας για την ορθή χρήσης της εφαρμογής Inventor και αποκτήστε επίσημο σύμβολο (badge) για χρήση σε πλατφόρμες επαγγελματικής δικτύωσης.

    75.00140.00
  • Autodesk 3ds Max Certified User Exam

    Επιβεβαιώστε την ικανότητα σας για την ορθή χρήσης της εφαρμογής 3DS Max και αποκτήστε επίσημο σύμβολο (badge) για χρήση σε πλατφόρμες επαγγελματικής δικτύωσης.

    75.00140.00
  • Autodesk Maya Certified User Exam

    Επιβεβαιώστε την ικανότητα σας για την ορθή χρήσης της εφαρμογής Maya και αποκτήστε επίσημο σύμβολο (badge) για χρήση σε πλατφόρμες επαγγελματικής δικτύωσης.

    75.00140.00
  • Autodesk Fusion 360 Certified User Exam

    Επιβεβαιώστε την ικανότητα σας για την ορθή χρήσης της εφαρμογής Fusion 360 και αποκτήστε επίσημο σύμβολο (badge) για χρήση σε πλατφόρμες επαγγελματικής δικτύωσης.

    75.00140.00

Πιστοποίηση Επαγγελματικής Ικανότητας

Η πιστοποίηση Autodesk Certified Professional αναπτύχθηκε για επαγγελματίες με προηγμένες δεξιότητες και δυνατότητες στην γνώση των εφαρμογών. Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει εξειδικευμένες βαθιές τεχνικές γνώσεις για το λογισμικό οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στη καλή χρήση της εφαρμογής. Η εξέταση γίνεται εξ αποστάσεως σε αυστηρά περιορισμένο χρόνο με επιτηρητή από το εξωτερικό.

Πιστοποιήσεις McNeel

Πιστοποιήσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία
rhino

H εταιρεία McNeel κατασκευάζει λογισμικό για επαγγελματίες σχεδιαστές και διαθέτει στο Portfolio πολύ γνωστά προϊόντα όπως το Rhino 3D και το Grasshopper. Οι εφαρμογές της επιτρέπουν τη σχολαστική σχεδίαση επιφανειών πολύ υψηλής ποιότητας και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούνται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες για το σχεδιασμό κτηρίων, πλοίων, κοσμημάτων, επίπλων κ.ά.

Πιστοποίηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
Η πιστοποίηση McNeel παρέχεται με την επιτυχή παρακολούθησης ενός Σεμιναρίου / Webinar πλήρους διάρκειας Rhino 3D, Grasshopper κ.α. Έχει μοναδικό σειριακό αριθμό και αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πιστοποίηση αναγράφει την έκδοση της εφαρμογής και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Πιστοποιήσεις ACTA - Certiport

Πιστοποιήσεις από ανεξάρτητους φορείς
certiport

Η Certiport η οποία πλέον είναι τμήμα της Pearson Vue, είναι ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στον κόσμο σε ψηφιακές δεξιότητες με 12.000 εξεταστικά κέντρα και πάνω από 7.000.000 εξετάσεις και παρέχει πιστοποιήσεις όπως: Microsoft Certified Application Specialist, Microsoft Office Specialist, IC3, Adobe Certified Associate, CompTIA, Autodesk κ.ά. Η ACTA είναι εταιρίας ιδιωτικού δικαίου σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Βεβαιώσεις με την υπογραφή Ε.Ο.Π.ΠΕ.Π.
eoppep

Η εταιρεία είναι αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και από το υπουργείο παιδείας. Τα προγράμματα σπουδών και τα σεμινάρια που υλοποιούνται είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Με την ολοκληρωμένη παρακολούθηση παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης με τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Διευθύνσεις

  • Αθήνα κέντρο
  • Καποδιστρίου 2
  • Αθήνα
  • 106 82
  • Πατησίων
  • Μπάμπη Άννινου 5
  • Αθήνα
  • 111 44


    has been added to your cart.
    Checkout