loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

We are Hiring / Αναζητάμε Συνεργάτες - https://loulakis.gr/jobs/

espa loulakis

ACTA – Certifications για Δίκτυα

Οι πιστοποιήσεις που προσφέρει η ACTA απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, ανέργους, υπαλλήλους και στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Σε όλους δηλαδή που κατανοούν ότι η πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σήμερα, στην εποχή της γρήγορης εξέλιξης και των υψηλών απαιτήσεων, είναι ουσιαστική προϋπόθεση και βασική ανάγκη.

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία είναι εξεταστικό κέντρο ACTA και INFOTEST.

Certified Company – ACTA Infotest


 

Περιγραφή

Τι είναι η ACTA

Η ACTA είναι ο πρώτος Τεχνοβλαστός που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο όρος Τεχνοβλαστός δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρίας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου. H ACTA παρέχει ένα ευρύ φάσμα πιστοποιητικών γνώσεων πληροφορικής, εξειδικευμένων αλλά και επαγγελματικών, για την κάλυψη των σύγχρονων και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

acta-logo-thumb

Πιστοποίηση με πανελλαδική αναγνώριση.

Οι πιστοποιήσεις ACTA έχουν δημιουργηθεί από ελληνικό αναγνωρισμένο φορέα πιστοποιήσεων.

Certified Telecommunications & Network Professional (CTNP)

Πιστοποιημένος Τεχνικός Υλοποίησης και Διαχείρισης Δικτύων

Οι τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα Η/Υ είναι ο πιο ραγδαία εξελισσόμενος τομέας στην επιστήμη της πληροφορικής.
Αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η πιστοποίηση CTNP απευθύνεται σε χρήστες Η/Υ με βασικές γνώσεις πληροφορικής που έχουν την διάθεση να εξερευνήσουν τον χώρο των τηλεπικοινωνιών και δικτύων Η/Υ.

Πιστοποιεί τις βασικές γνώσεις τεχνολογίας ψηφιακών τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις λειτουργίας, υλοποίησης και διαχείρισης δικτύων Η/Υ.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήσεις κλειστού τύπου και 5 ερωτήσεις σύντομης ανάπτυξης. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Certified Wireless Networks Professional (CWNP)

Πιστοποιημένος Τεχνικός Υλοποίησης και Διαχείρισης Ασύρματων Δικτύων

Τα ασύρματα δίκτυα αποτελούν έναν από τους ποιο ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς στην επιστήμη των δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Οι επαγγελματίες οι οποίοι καλούνται να υποστηρίξουν και να διαχειρισθούν ασύρματα δίκτυα πέρα από τα τυπικά προσόντα θα πρέπει να έχουν και τις κατάλληλες γνώσεις έτσι ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτόν το δύσκολο ρόλο.

Η πιστοποίηση CWNP απευθύνεται σε διαχειριστές δικτύων και σε τεχνικούς με βασικές γνώσεις σε τηλεπικοινωνίες και δίκτυα IP. Πιστοποιεί τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες τις οποίες οφείλει να διαθέτει ένας επαγγελματίας ο οποίος λειτουργεί, υλοποιεί και διαχειρίζεται ασύρματα δίκτυα WiFi.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 40 ερωτήσεις κλειστού τύπου. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

Certified Cisco Information Technology Essential Expert – CCITEE

Πιστοποιημένος Ειδικός Βασικών Τεχνολογιών Πληροφορικής Cisco

Η ACTA σε συνεργασία με τη CISCO Networking Academies δημιούργησε την επαγγελματική πιστοποίηση CCITEE. Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι οι κάτοχοι της πιστοποίησης να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις σε τεχνολογίες δικτύωσης και επικοινωνιών, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν, στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας για πιστοποιημένους εργαζομένους, στον τομέα των Η/Υ και των τεχνικών δικτύων.

Η πιστοποίηση απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να διευρύνουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους σε θέματα Υλικού (Hardware), Λογισμικού Λειτουργικών Συστημάτων (Operating System Software), Δικτύων Υπολογιστών (Computer Networks) και Ασφάλειας (Security).

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 35 ερωτήσεις κλειστού τύπου. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

CompTIA Strata IT Fundamentals

Η CompTIA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρίες της τεχνολογίας της πληροφορίας. Η πιστοποίηση CompTIA Strata αποδεικνύει ότι ο κάτοχος έχει τις βασικές γνώσεις για να εργαστεί με υπολογιστές σε τεχνικό επίπεδο, καθώς κατέχει βασικές γνώσεις των λειτουργιών του υπολογιστή, της συντήρησης υλικού και λογισμικού.

Η πιστοποίηση CompTIA Strata καλύπτει τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσει κάποιος μια σταδιοδρομία στο χώρο της τεχνολογίας των υπολογιστών. Μπορεί να αποτελέσει το φυσικό πρώτο βήμα για την απόκτηση των πιστοποιήσεων CompTIA A+ και CompTIA Network+ και, εν συνεχεία, ανώτερων τεχνικών προγραμμάτων πιστοποίησης Microsoft και Cisco. Το πρόγραμμα πιστοποίησης CompTIA Strata IT Fundamentals καλύπτει θέματα σχετικά με τεχνολογία υπολογιστών, εγκατάσταση λογισμικού και ασφάλεια.

Προετοιμαστείτε

Για να συμμετέχετε στην εξέταση καλό είναι να γνωρίζετε καλά τη θεματολογία την ύλη στην οποία θα εξεταστείτε, τη χρήση της εφαρμογής εφόσον αφορά σε κάποιο λογισμικό κ.λ.π. Εφόσον πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε βοήθεια στην προετοιμασία σας, μπορούμε να οργανώσουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση προετοιμασίας. Για την καλύτερη προετοιμασία σας προτείνουμε τα ακόλουθα:

 • Εκπαίδευση. Εφόσον θεωρείτε ότι έχετε κενά στην χρήση της εφαρμογής, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα σεμινάρια που διοργανώνουμε ή να μας ζητήσετε να σας εκπαιδεύσουμε προσωπικά επάνω στις ανάγκες σας, στο πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
 • Εμπειρία. Η προσωπική σας εμπειρία στην χρήση της εφαρμογής δεν μπορεί να αντικατασταθεί, οπότε σας προτείνουμε πριν από την εξέτασή σας να έχετε εργαστεί σε πράξη με την εφαρμογή. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να έχετε δαπανήσει τουλάχιστον 100 ώρες πρακτικής εμπειρίας στην εφαρμογή για να έχετε ευχέρεια στην χρήση της.
 • Θεματολογία. Κατά την προετοιμασία σας καλό είναι να λάβετε υπόψη σας την εξεταστέα ύλη όπως αυτή παρουσιάζεται στα αντίστοιχα έγγραφα.

Προγραμματίστε

Οι εξετάσεις προγραμματίζονται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου, την παραγγελία και την εξόφληση της εξέτασης. Η διεξαγωγή γίνεται άμεσα ανάλογα πάντα με την διαθεσιμότητα του παρόχου και τον περιοδικό προγραμματισμό. Εφόσον ενδιαφέρεστε για την πιστοποίηση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω.

 

Τι περισσότερο παρέχεται

Για εμάς η επιτυχία σας είναι σημαντική. Για αυτό τον λόγo φροντίζουμε να σας παρέχουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την επιτυχία σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στη διάθεση σας έχετε:

 • Οργανωμένους χώρους για την παρακολούθηση μαθήματος ή την διεξαγωγή της εξέτασής σας.
 • Σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή για προσωπική χρήση κατά το μάθημα ή την εξέταση.
 • Οργανωμένους χώρους διαλείμματος και ξεκούρασης.
 • Σωστή πληροφόρηση και καθοδήγηση.

Πιστοποίηση

Άρτια οργανωμένο περιβάλλον και σωστή καθοδήγηση.

Η οργάνωση μας βοηθάει στο να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Τι έχουν πει για εμάς

Είναι αρκετοί αυτοί που μας προτιμούν ως εκπαιδευτικό και ως εξεταστικό κέντρο για να αποκτήσουν εκτός των άλλων μια επαγγελματική και διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Πάντα ρωτάμε γνώμη και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά όλες τις απόψεις για να μπορούμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες. Δείτε ενδεικτικά τι έχει ειπωθεί για εμάς.

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ

Έλαβα μέρος στις εξετάσεις του AutoCAD Certified Professional και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος.Υπήρξε άμεση συνεργασία και ενημέρωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής, καθώς και η σωστή καθοδήγηση από την καθηγήτρια σχετικά με την ύλη και τις δυσκολίες της εξέτασης.

Ο Γιώργος Τριάντος συμμετείχε στο ειδικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις της πιστοποίησης AutoCAD Certified Professional και σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις.

Λουλάκης κ Συνεργάτες
5.0
2017-09-11T17:13:39+03:00

Ο Γιώργος Τριάντος συμμετείχε στο ειδικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις της πιστοποίησης AutoCAD Certified Professional και σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις.

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ Έλαβα μέρος στις εξετάσεις του AutoCAD Certified Professional και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος.Υπήρξε άμεση συνεργασία και ενημέρωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής, 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡΡΑΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικά για τη συνολική συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο αλλά και ειδικά για την εισήγηση του σεμιναρίου. Για την πολύ καλή οργάνωση του ειδικού σεμιναρίου (Autocad 2d & Autocad Professional) και την εξειδίκευση – κατάρτιση του εισηγητή. Η επιτυχία μου είναι αποτέλεσμα όχι μόνο της δικής μου προσπάθειας, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας του εκπαιδευτικού κέντρου Ε.Ε.Σ. ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ & ΣΥΝ Ε.Ε.

O Νίκος Στάρρας συμμετείχε στο ειδικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις της πιστοποίησης AutoCAD Certified Professional και σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις.

Λουλάκης κ Συνεργάτες
5.0
2017-09-11T17:18:41+03:00

O Νίκος Στάρρας συμμετείχε στο ειδικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις της πιστοποίησης AutoCAD Certified Professional και σημείωσε επιτυχία στις εξετάσεις.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡΡΑΣ Θα ήθελα να ευχαριστήσω γενικά για τη συνολική συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο αλλά και ειδικά για την εισήγηση του σεμιναρίου. Για την πολύ καλή 

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΛΕΡΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση, καθώς μου προσφέρθηκε αμεσότητα και ευελιξία, το οποίο είναι βασικό στοιχείο για έναν επαγγελματία που ζεί και εργάζεται στην επαρχία. Βρήκα ένα πολύ ευχάριστο και επαγγελματικά άρτιο περιβάλλον με έμφαση στην καινοτομία.

Ο Χρυσοβαλάντης Λεριάς είναι απόφοιτος της Εσ. Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων των Α.ΤΕΙ Αθηνών και δραστηριοποιείται στα Δωδεκάνησα. Πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις για την πιστοποίηση AutoCAD Certified Professional.

Λουλάκης κ Συνεργάτες
5.0
2018-12-07T12:48:25+02:00

Ο Χρυσοβαλάντης Λεριάς είναι απόφοιτος της Εσ. Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων των Α.ΤΕΙ Αθηνών και δραστηριοποιείται στα Δωδεκάνησα. Πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις για την πιστοποίηση AutoCAD Certified Professional.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΛΕΡΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση, καθώς μου προσφέρθηκε αμεσότητα και ευελιξία, το οποίο είναι βασικό στοιχείο για έναν επαγγελματία που ζεί και εργάζεται στην 
5
3
Λουλάκης κ Συνεργάτες

Κάντε παραγγελία ή ρωτήστε

Εφόσον θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με την πιστοποίηση συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και στείλτε μας το μήνυμα σας.

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram