loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis

3D Printing Essentials (Ιδιαίτερο)

Γνωρίστε μεθόδους δημιουργίας εικονικών 3D μοντέλων τα οποία θα μπορέσουν να υλοποιηθούν με τεχνολογία 3D Printing. Εφόσον γνωρίζετε ήδη τρισδιάστατο σχεδιασμό σε κάποια εφαρμογή θα μπείτε στη λογική του σχεδιασμού έτσι ώστε να μπορέσετε να αναλύσετε και να σχεδιάσετε σωστά τα μοντέλα σας για να έχετε το καλύτερο δυνατό επιθυμητό αποτέλεσμα.


Η εκπαίδευση προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και τα δικά σας παραδείγματα.

Καλέστε μας για να εκτιμήσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε καλύτερα με βάση τις γνώσεις που έχετε ήδη και τους στόχους που έχετε θέσει.

 

Περιγραφή

Μάθετε να σχεδιάζετε σωστά για 3D Printing

Δεν χρειάζετε να έχετε δικό σας 3D εκτυπωτή.

Η τεχνική 3D Printing (τρισδιάστατης εκτύπωσης) δεν είναι κάτι το νέο. Οι σχεδιαστικές εφαρμογές εδώ και αρκετά χρόνια έχουν προσαρμοστεί ώστε να δημιουργούν δεδομένα τα οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για 3D Printing. Το κόστος κτήσης ή χρήσης μηχανημάτων που μπορούν να κάνουν 3D Printing είναι πλέον περισσότερο προσιτό από ποτέ. Εσείς τι άλλο θα περιμένετε μέχρι να τολμήσετε την πρώτη σας 3D εκτύπωση;

Εφόσον λοιπόν είστε λάτρης του σχεδιασμού και επιθυμείτε να μην αρκεστείτε στα έτοιμα μοντέλα αλλά να σχεδιάσετε τα δικά σας, καλό είναι να γνωρίζετε τις βασικές αρχές και τεχνικές τρισδιάστατου σχεδιασμού οι οποίες θα σας εγγυηθούν ένα καλύτερο ή αρκετά πιο πετυχημένο αποτέλεσμα. Οι σχεδιαστικές εφαρμογές είναι πολλές και το επίπεδο γνώσης κάθε ενός διαφορετικό. Για αυτό τον λόγο θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις δικές σας ανάγκες για να μεταφέρουμε συμβουλές και γνώσεις σε αυτό που χρειάζεστε εσείς.

Στα μαθήματα αναπτύσσονται μέθοδοι δημιουργίας εικονικών 3D μοντέλων τα οποία θα είναι συμβατά με τις τρέχουσες δυνατότητες τρισδιάστατης εκτύπωσης. Τα μαθήματα είναι εξατομικευμένα οπότε προσαρμόζονται στις γνώσεις υφιστάμενες γνώσεις κάθε ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.Εφόσον δεν υπάρχει προηγούμενη επαφή με σχεδιαστική εφαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες θα γίνει σύσταση για επιλογή και στη συνέχεια πρόταση για εκπαίδευση. Εφόσον υπάρχει γνώση τρισδιάστατης σχεδίασης σε σχεδιαστικό πρόγραμμα όπως είναι για παράδειγμα τα AutoCAD, Autodesk Revit, Autodesk Inventor, Rhino 3D κ.ά. ή και άλλες θα γίνει εμβάθυνση γνώσης σε ότι σχετίζεται με τις 3D εκτυπώσεις. Οι γνώσεις που αποκτώνται αφορούν σε ορθές πρακτικές σχεδίασης για δημιουργία 3D εκτυπώσιμων μοντέλων τις οποίες μπορούν να έχουν ακόμα και όσοι δεν διαθέτουν δικό τους 3D εκτυπωτή.

Τι θα μάθετε

Στη λίστα που ακολουθεί, αναφέρονται ενδεικτικά οι ενότητες που μπορούν να αναπτυχθούν:

 • Εισαγωγή στην 3D Εκτύπωση
 • Εισαγωγή σε 3D Μοντελοποίηση
 • Δημιουργία 3D σχεδίου (AutoCAD, Revit, Inventor, Rhino 3D κ.ά.)
 • Χαρακτηριστικά και έλεγχος σωστού 3D Σχεδιασμού
 • Διορθώσεις σε 3D σχέδια
 • Γενικοί κανόνες 3D Εκτύπωσης αντικειμένων
 • Χρήσιμες υποδείξεις, τεχνικές, συμβουλές
 • Διάφορα σχετικά με την 3D Εκτύπωση

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και μπορούν να αναπροσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Περισσότερες Πληροφορίες

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε

Λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης εργασίας θα χρειαστεί να δούμε τις ανάγκες σας εξατομικευμένα. Σας προτείνουμε να κάνετε χρήση της φόρμας ενημέρωσης η οποία ακολουθεί όπου καλό είναι να αναγράψετε τις γνώσεις που μπορεί να έχετε μέχρι τώρα και το ποιος είναι ο στόχος που θα θέλατε να πετύχετε. Εφόσον έχετε ένα παράδειγμα μπορείτε για αρχή να μας στείλετε μια συνοπτική περιγραφή για να κατανοήσουμε τι θα επιθυμείτε. Μετά από την επεξεργασία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια πρόταση υλοποίησης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram
  Μετάβαση στο περιεχόμενο