loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis

Αποτελέσματα κατατακτήριες αρχιτεκτονική Ε.Μ.Π. 2015-2016

Αποτελέσματα κατατακτήριες αρχιτεκτονική Ε.Μ.Π. 2015-2016

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Γραμματεία της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου τα αποτελέσματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Το Εργαστήρι Σχεδίου σημειώνει για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίες στο τμήμα της αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,στη Σχολή εισάγεται το 12% επί του αριθμού των εισακτέων του τρέχοντος ακαδ. έτους 2015 – 2016 (110 επί 12%), άρα 13 άτομα. Στην εικόνα που ακολουθεί εμφανίζεται ο πίνακας με τους επιτυχόντες με βάση της βαθμολογία που έλαβαν μετά από τις εξετάσεις όπου με διαφορετικό χρώμα εμφανίζονται οι μαθητές μας.  Φέτος υπήρξε ισοβαθμία στην 13η θέση, οπότε η αρμόδια Επιτροπή Κατάταξης θα συνεδριάσει εκ νέου,σε εύλογο χρονικό διάστημα για να αποφασίσει τον εισακτέο,σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
katataktiries2016-apotelesmata

Για να δείτε τα αποτελέσματα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ε.Μ.Π. Πατήστε εδώ.

Απόψεις επιτυχόντων

 Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι είπαν για εμάς δύο από τους επιτυχόντες των κατατακτηρίων 2015 – 2016.


michel-touros κατατακτήριεςΟ Μιχαήλ Τούρος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι επιτυχών στις κατατακτήριες εξετάσεις  αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π.  (2015-2016).  Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μιχαήλ για το μάθημα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης που εξετάστηκε, βαθμολογήθηκε με άριστα (Είκοσι-20).

Δείτε τι είπε ο Μιχαήλ για το εργαστήρι εδώ.

Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και να “απολαύσει” τις σπουδές αυτές που τόσο ονειρευόταν και του αξίζουν με το παραπάνω!!!

 


Eva_Konstantakou κατατακτήριεςΗ Εύα Κωνσταντάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε.Ι. Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτηρίων της Πάτρας, είναι επιτυχούσα των κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016 στο τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και της αρχιτεκτονικής Αθηνών του Ε.Μ.Π. την ίδια χρονιά, με την πρώτη προσπάθεια και πιστεύουμε ότι ο λόγος της έχει βαρύτητα…

Δείτε τι είπε η Εύα  για το εργαστήρι εδώ.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία αυτό που διαπίστωσε είναι ότι η σκληρή δουλειά ξεπερνάει το ταλέντο!!!

 


 

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, σε όλα τα άτομα που μας εμπιστεύθηκαν και συμμετείχαν στις εξετάσεις, συγχαρητήρια επίσης για τις υψηλές βαθμολογίες! Το ταξίδι της προσπάθειας για τη βελτίωση συνεχίζεται για όλους μας!

Λίγα λόγια για τις κατατακτήριες εξετάσεις

Η προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις αφορά μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στις σχολές των Αρχιτεκτόνων σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας. Οι κατατακτήριες εξετάσεις διεξάγονται κάθε χρόνο τον μήνα Δεκέμβριο από τα τμήματα των αντίστοιχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις έχουν όλοι οι απόφοιτοι των ανώτατων (Α.Ε.Ι.) και ανώτερων (Α.Τ.Ε.Ι.) εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το ποσοστό των κατατασσόμενων είναι 12,5% επί του αριθμού των εισακτέων των πανελληνίων εξετάσεων

(δείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω στους δεσμούς – links).

Η εγγραφή των επιτυχόντων γίνεται στο 4ο εξάμηνο της Σχολής (2ο έτος), υποχρεούνται δε να εξετασθούν σε μαθήματα τα οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σχολής κρίνεται ότι δεν διδάχθηκαν πλήρως στη Σχολή προέλευσης και αντίστοιχα απαλλάσσονται από την εξέταση μαθημάτων που διδάχθηκαν πλήρως στη Σχολή προέλευσης.

Επίσης απαλλάσσονται από τα μαθήματα τα οποία θα εξετασθούν για την κατάταξή τους στη Σχολή.

Πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων

Τα μαθήματα ξεκινούν τον μήνα Φεβρουάριο και ολοκληρώνονται τον Δεκέμβριο πριν τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά βάση 3 φορές την εβδομάδα όπου το οριστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννοήσεως απογευματινές ή πρωινές ώρες σύμφωνα με τις προτιμήσεις των υποψηφίων.

Οι αίθουσες είναι διαθέσιμες για επιπλέον εξάσκηση πρωινές και απογευματινές ώρες χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210.3832800 ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας https://toergastirisxediou.gr/katataktiries/

Αίτηση Ενημέρωσης

Εφόσον θέλετε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την προετοιμασία για τις κατατακτήριες, συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram
Comments are closed.