Λογισμικό

Λογισμικό

Υπηρεσίες προσαρμογής και παραμετροποίησης, Προμήθεια τεχνικού λογισμικού

ONLINE ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Αγορά λογισμικού

Απευθείας σύνδεσμοι για αγορά online.

Η Autodesk έχει πλέον αλλάξει τον τρόπο διανομής των προϊόντων της. Οι συνεργάτες μπορούν να προτείνουν ή να διαχειρίζονται εντολές αγοράς, ενώ η τιμολόγηση πραγματοποιείται απευθείας από την Autodesk. Εφόσον επιθυμείτε να αποκτήστε άμεσα, εύκολα και απλά νόμιμο λογισμικό Autodesk, μετά από δική μας πρόταση, μπορείτε να πατήσετε στους συνδέσμους που θα βρείτε στη σελίδα μας.

Ακολουθούν περιγραφές εφαρμογών και σύνδεσμοι για την απευθείας αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του κατασκευαστή.

AutoCAD

autocad

Το λογισμικό AutoCAD υποστηρίζει σχεδιασμό σε δύο και τρεις διαστάσεις, παρέχει και εκδόσεις με εξειδικευμένα εργαλεία όπως είναι τα Αρχιτεκτονικά, Μηχανολογικά, Ηλεκτρολογικά με ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

AutoCAD LT

autocad

Το λογισμικό AutoCAD LT υποστηρίζει σχεδιασμό σε δύο διαστάσεις, παρέχει όλες τις δυνατότητες σχεδιασμού που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο στην καθημερινή εργασία και είναι σημαντικά πιο οικονομική.

Revit LT

revit

Το λογισμικό Revit υποστηρίζει ΒΙΜ σχεδιασμό σε όλα τα disciplines, Architectural, Structural, Mechanical, παρέχει επιπρόσθετες δυνατότητες ομαδικής εργασίας, εξειδικευμένης διαχείρισης και εποπτείας κ.α.

Revit LT

revit

Το λογισμικό Revit LT αποτελεί μια μικρότερη έκδοση της εφαρμογής Revit και υποστηρίζει τον ΒΙΜ σχεδιασμό. Αποτελεί ιδανική οικονομική λύση για BIM μοντελισμό με μικρό κόστος χρήσης.

Autodesk Civil 3D

civil

Το λογισμικό Civil 3D υποστηρίζει μελέτες οδοποιίας, τοπογραφίας, υδρολογίας, υδραυλικών έργων καθώς και σύνθετων χωματουργικών διαμορφώσεων και είναι συμβατό με ΒΙΜ σχεδιασμό.

Autodesk BIM Collaborate Pro

logo

Το Autodesk BIM Collaborate Pro είναι λογισμικό συνεργασίας και διαχείρισης σχεδιασμού που βασίζεται στο cloud, επιτρέποντας στις ομάδες να συνεργάζονται και να συν-δημιουργούν εξ αποστάσεως.

Περιλαμβάνει δυνατότητες εξ αποστάσεως συνεργασίας σε: Revit · Civil 3D · Plant 3D.

Navisworks Manage

logo

Το λογισμικό Navisworks επιτρέπει τη βελτίωση της παράδοσης έργων BIM με δυνατότητες ενοποίησης πληροφορίας, εντοπισμού και επίλυσης συγκρούσεων πριν ξεκινήσει η κατασκευή.

Autodesk 3ds Max

max

Το Autodesk 3ds Max είναι λογισμικό 3D μοντελοποίησης, απόδοσης και κινούμενης εικόνας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικούς κόσμους και κορυφαία σχέδια με πλήρη καλλιτεχνικό έλεγχο.

Autodesk Inventor

logo

Το λογισμικό Inventor υποστηρίζει παραμετρικό σχεδιασμό για τη δημιουργία εικονικών 3D μοντέλων αντί φυσικών πρωτοτύπων, για τη μελέτη και τον σχεδιασμό μεμονωμένων εξαρτημάτων η ακόμα και πολύπλοκων κατασκευών.

Autodesk ReCap Pro

logo

Το λογισμικό Autodesk ReCap Pro βοηθά σχεδιαστές και μηχανικούς να αποτυπώνουν μοντέλα υψηλής ποιότητας και λεπτομέρειας από πραγματικά αντικείμενα.

Συλλογές λογισμικών

AutoCAD Revit LT Suite

revit

Αφορά στο συνδυασμό των προγραμμάτων AutoCAD LT και Revit LT. Είναι μια ολοκληρωμένη οικονομική λύση για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν εργαλεία CAD και BIM σε βασικό επίπεδο σχεδίασης.

Περιλαμβάνει τα: AutoCAD LT και Revit LT.

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection

aec

Η Autodesk AEC Collection παρέχει σε σχεδιαστές, μηχανικούς και επαγγελματίες κατασκευών τα εργαλεία για να δημιουργούν με ευκολία, να εξερευνούν νέες δυνατότητες και να κατασκευάζουν κτιριακά κ.α. έργα.

Περιλαμβάνει: AutoCAD · Revit · Navisworks Manage · 3ds Max · Civil 3D · InfraWorks · Recap Pro · Robot Structural Analysis Pro · Advance Steel · Fabrication CADmep κ.α.

Autodesk Product Design & Manufacturing Collection

logo

Η Autodesk PDM Collection αφορά σε σύνολο εφαρμογών με επεκταμένες δυνατότητες για τα Inventor, AutoCAD κ.α. σχεδιασμένο για μηχανικούς που δημιουργούν σύνθετα προϊόντα, εξοπλισμό και συστήματα.

Περιλαμβάνει τα: Inventor Professional · Inventor Nastran · Inventor Tolerance Analysis · Inventor CAM Premium · Inventor Nesting · Factory Design Utilities · Fusion · 3ds Max · AutoCAD · Vault Basic · Navisworks Manage · ReCap Pro.

Autodesk Media & Entertainment Collection

logo

Η Autodesk Media & Entertainment Collection περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ισχυρή και επεκτάσιμη ροή εργασίας για κινούμενα σχέδια, οπτικά εφέ και ανάπτυξη παιχνιδιών.

Περιλαμβάνει: 3ds Max · Maya · MotionBuilder · Mudbox · ReCap Pro κ.α.

Ο κατάλογός μας δεν ολοκληρώνεται εδώ, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες επιλογές!
ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Custom προσαρμογή λογισμικού

Τροποποίηση λογισμικού για προσαρμοσμένη λειτουργία.
customization

Στα μεγάλα, απαιτητικά τεχνικά έργα, απαιτείται καλά συντονισμένη ομαδική εργασία, ενώ παράλληλα πρέπει να διασφαλιστεί η ενιαία υψηλή ποιότητα στην παραγωγή σχεδίων. Για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος, κρίνεται απαραίτητη η απρόσκοπτη ροή εργασίας, η οποία επιταχύνει την ολοκλήρωση και μειώνει το συνολικό κόστος. Μετά από συνεννόηση, προχωρούμε στην καταγραφή και ανάλυση των πόρων και των απαιτήσεων, και στη συνέχεια καταρτίζουμε ένα σχέδιο βελτιστοποίησης των διαδικασιών, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία με στόχο την ουσιαστική αύξηση της παραγωγικότητας.

Για να διερευνήσουμε μια πιθανή συνεργασία επικοινωνήστε μαζί μας.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ AUTODESK

Ελληνική προσαρμογή

Τροποποίηση λογισμικού σε Ελληνικές προδιαγραφές.

Η εταιρεία ως Autodesk Authorized Developer έχει υλοποιήσει εφαρμογές οι οποίες προσαρμόζουν τα AutoCAD Architecture και Revit Architecture για χρήση σύμφωνα με τα ελληνικά πρότυπα σχεδίασης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Διευθύνσεις

  • Αθήνα κέντρο
  • Καποδιστρίου 2
  • Αθήνα
  • 106 82
  • Πατησίων
  • Μπάμπη Άννινου 5
  • Αθήνα
  • 111 44


    has been added to your cart.
    Checkout