loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis

Προετοιμασία για πανελλήνιες εξετάσεις

Σημείο σταθμός της εφηβικής ζωής αποτελεί η επιλογή σπουδών για την επαγγελματική αποκατάσταση.

Οι επιλογές των νέων είναι άλλοτε προσωπικές κι άλλοτε εκφράζουν τις ανησυχίες των γονιών για το μέλλον της κοινωνίας και του επαγγελματικού γίγνεσθαι.

Βιώνοντας την καθημερινότητα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ορθή εξασφάλιση των νέων είναι να προοδεύουν στον χώρο που αγαπούν και νιώθουν σταθερότητα και σιγουριά, ενισχύοντας τη σταθερή τους προσωπικότητα.

Το Εργαστήρι Σχεδίου

Τα μαθήματα σε σχέδιο και τέχνες πραγματοποιούνται από τμήμα της εταιρείας που είναι “Το Εργαστήρι Σχεδίου – Λουλάκης Μπαλμπούζη”. Η εταιρεία ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Certified Company – Το Εργαστήρι Σχεδίου κ ΕΟΠΠΕΠ

Περιγραφή

Τα μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις προσφέρουν στους υποψηφίους την θεμελιώδη λίθο για να νιώσουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις τους και την θέση που διεκδικούν στη σχολή που επιθυμούν.

Ανάμεσα στις διάφορες επιλογές των τελειόφοιτων μαθητών λυκείου υπάρχουν εκείνες οι οποίες ενισχύονται σημαντικά με την επιτυχή συμμετοχή στα ειδικά μαθήματα.

Τέτοιες ειδικότητες είναι οι αρχιτεκτονικές σχολές με ειδικό μάθημα το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, καθώς επίσης και η σχολή της εσωτερικής αρχιτεκτονικής, της συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, της γραφιστικής κ.ά. Η προετοιμασία για τα παραπάνω μαθήματα θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κάθε διαφορά στην βαθμολογία θα είναι σημαντική. Ο βαθμός των ειδικών μαθημάτων πολλαπλασιαζόμενος με το συντελεστή δύο (x2), έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την εισαγωγή στις αντίστοιχες σχολές.

Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, η εξειδίκευση λόγω των σχετικών σπουδών όλου του προσωπικού, η ευελιξία στο πρόγραμμα συμμετοχής, η σοβαρότητα και υπευθυνότητά μας, καθώς και πολλά ακόμα αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα για να μας επιλέξετε.

Πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων

Τα μαθήματα της χειμερινής περιόδου ξεκινούν Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουλίου.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά βάση Σάββατο από τις 10.00π.μ.-4.00μ.μ.

Οι αίθουσες είναι διαθέσιμες για επιπλέον εξάσκηση πρωινές και απογευματινές ώρες χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Οι γονείς των μαθητών ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα μαθήματα που συμπίπτουν με αργίες και γιορτές αναπληρώνονται.

Ποια μαθήματα θα χρειαστούν

Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστείτε για τα οποία σας προετοιμάζουμε είναι τα ακόλουθα:

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram
  Μετάβαση στο περιεχόμενο