loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

We are Hiring / Αναζητάμε Συνεργάτες - https://loulakis.gr/jobs/

espa loulakis

Κατατακτήριες για Α.ΤΕΙ Διακόσμησης κ.α

Η προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις για τις σχολές Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης, αλλά και άλλες που αφορούν τη γραφιστική ή γενικότερα τις καλλιτεχνικές σπουδές είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία που δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να αποκτήσουν συγκροτημένες απόψεις πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

Το Εργαστήρι Σχεδίου

Τα μαθήματα σε σχέδιο και τέχνες πραγματοποιούνται από τμήμα της εταιρείας που είναι “Το Εργαστήρι Σχεδίου – Λουλάκης Μπαλμπούζη”.

Η εταιρεία είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Certified Company – Το Εργαστήρι Σχεδίου

 

Περιγραφή

Τα μαθήματα προετοιμασίας για κατατακτήριες εξετάσεις προσφέρουν στους υποψηφίους την θεμελιώδη λίθο για να νιώσουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις δεξιότητές τους, τις γνώσεις τους και την θέση που διεκδικούν στη σχολή που επιθυμούν.

Εφόσον έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε επαγγελματικά με ένα νέο κλάδο στον κόσμο των καλλιτεχνικών, τα μαθήματα προετοιμασίας θα σας δώσουν την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας στον κόσμο των καλλιτεχνικών σπουδών.

Μέσα από την προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις καλούνται να κατανοούν σε βάθος το κοινωνικό πεδίο όπου θα κληθούν να δουλέψουν, να έχουν κατακτήσει τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις και να έχουν οξύνει τις αισθήσεις και το πνεύμα, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται ολοκληρωμένα στις εξελίξεις των καλλιτεχνικών ιδεών.

Οι έμπειροι καθηγητές μας αλλά και το συνεχώς εμπλουτισμένο πρόγραμμά μας θα σας δώσει την ευκαιρία να θέσετε τις βάσεις για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Η προσέγγιση γίνεται ατομικά και προσαρμόζεται στον κάθε υποψήφιο, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της επιτυχίας και να αναγνωρίσει την δυναμική των εργαλείων που έχει στα χέρια του.

Πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων

Τα μαθήματα ξεκινούν Φεβρουάριο και διεξάγονται καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Τα μαθήματα είναι τρίωρα (3h) και πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Οι αίθουσες είναι διαθέσιμες για επιπλέον εξάσκηση πρωινές και απογευματινές ώρες χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Το Σάββατο διεξάγονται δύο τμήματα και το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται σε 10.00-16.00.

Δικαίωμα συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις έχουν όλοι οι απόφοιτοι των ανώτατων (Α.Ε.Ι.) και ανώτερων (Α.Τ.Ε.Ι.) εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το ποσοστό των κατατασσόμενων είναι 12,5% επί του αριθμού των εισακτέων των πανελληνίων εξετάσεων

Ποια μαθήματα θα χρειαστούν

Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστείτε για τα οποία σας προετοιμάζουμε είναι τα ακόλουθα:

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram