loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

International web site - https://loulakis.eu

espa loulakis

Autodesk Autocad Architecture (AutoCAD Architecture Toolset )

Autodesk AutoCAD Architecture

(AutoCAD Architecture Toolset)

Γιατί και πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AutoCAD Architecture (AutoCAD Architecture Toolset)

AutoCAD Architecture Toolset

 

Το AutoCAD Architecture επί σειρά ετών είχε καθιερωθεί και υποστήριζε πλήρως τη σχεδίαση κτιρίων σε περιβάλλον AutoCAD. Η αρχική ονομασία του ήταν Autodesk Architectural Desktop ενώ πλέον επίσημα θα το βρείτε ως AutoCAD Architecture Toolset. Όλοι χρήστες AutoCAD μπορούν αντί του απλού AutoCAD να κάνουν χρήση της εφαρμογής με τις αρχιτεκτονικές δυνατότητες. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να επιλέξουν την εγκατάσταση της συγκεκριμένης έκδοσης και όχι της απλής. Κατά την εγκατάσταση δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας δύο εικονιδίων για να μπορεί ο χρήστης να εκκινεί το AutoCAD με, ή χωρίς τα επιπρόσθετα αρχιτεκτονικά εργαλεία.

Επί σειρά ετών η εταιρεία μας παρήγαγε εξειδικευμένο λογισμικό προσαρμογής της εφαρμογής για χρήση σύμφωνα με τις ελληνικές προδιαγραφές σχεδίασης κτιρίων. Τα στατιστικά στοιχεία της παροχής υπηρεσιών υποστήριξης, μας έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα σημαντικός αριθμός μελετητών που κάνουν χρήση της αρχιτεκτονικής εφαρμογής αντί του απλού AutoCAD. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια πιο σύγχρονη έκδοση της ελληνικής προσαρμογής για να υποστηρίξουμε και τις νεότερες εκδόσεις (Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού).

Νέα έκδοση Ελληνικής Προσαρμογής

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για τη νέα έκδοση 2020

Σύμφωνα με τις νεότερες τάσεις ο σχεδιασμός κτιρίων στην Ελλάδα πραγματοποιείτε είτε με την εφαρμογή AutoCAD είτε με την εφαρμογή Revit. Παρακάτω παραθέτουμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να επιλέξει την χρήση του AutoCAD Architecture (AutoCAD Architecture Toolset) για να βελτιώσει τον τρόπο εργασίας του.

Δείτε μερικούς λόγους γιατί να κάνετε χρήση του AutoCAD Architecture Toolset:

Εργάζεστε σε AutoCAD και σχεδιάζετε κτίρια

Με τις επιπρόσθετες δυνατότητες της εφαρμογής μπορείτε να σχεδιάζετε απευθείας τοίχους πόρτες παράθυρα κ.α. να κάνετε γρήγορα αλλαγές και διορθώσεις, να μειώσετε σημαντικά τον χρόνο παραγωγής σχεδίων χωρίς να αφήσετε το περιβάλλον του AutoCAD. Για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία μπορείτε να συνεχίζετε να σχεδιάζετε γραμμές, καμπύλες κ.ά. όπως γνωρίζατε ήδη μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονη δημιουργία 3D γεωμετρίας

Όσοι γνωρίζουν τρισδιάστατη σχεδίαση θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις δυνατότητες αυτόματης τρισδιάστατης σχεδίασης που προσφέρει η εφαρμογή. Μέσα από ένα ειδικό σύστημα, η τρισδιάστατη γεωμετρία διαχωρίζεται πλήρως από τα δισδιάστατα σχέδια όμως ακολουθεί πάντα στις αλλαγές του σχεδιασμού παρέχοντας ένα πολύ παραγωγικό εργαλείο δημιουργίας μοντέλου.

Έχετε ήδη γνώσεις στο AutoCAD Architecture

Μας το γνωστοποίησαν οι πελάτες μας. Όσοι γνωρίζουν ήδη τη χρήση της εφαρμογής έστω και σε πολύ βασικό επίπεδο, επιλέγουν και συνεχίσουν να ωφελούνται της τεχνογνωσίας τους από την μεγάλη παραγωγικότητα που προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή σε σχέση με το απλό AutoCAD.

Η ελληνική προσαρμογή είναι ένα επιπρόσθετο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί παράλληλα με την αντίστοιχη αγγλική έκδοση AutoCAD Architecture. Μετά την εγκατάσταση, είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής με έτοιμες ρυθμίσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις ελληνικές προδιαγραφές χρήσης.
Κάθε νέα έκδοση της προσαρμογής είναι σύμφωνη με τις καινούριες δυνατότητες της αντίστοιχης αγγλικής και περιέχει πολύ πιο εξελιγμένα εργαλεία σχεδίασης και τεκμηρίωσης σύμφωνα με τα ελληνικά πρότυπα σχεδίασης. Η λήψη της προσαρμογής γίνεται χωρίς καμία χρέωση.

Autodesk Autocad Architecture (AutoCAD Architecture Toolset )

O οδηγός εκμάθησης απευθύνεται σε οποιονδήποτε νέο χρήστη με βασικές γνώσεις AutoCAD και μπορεί να τον καθοδηγήσει στη σωστή και αποδοτική χρήση της εφαρμογής.

Ο συγγραφέας Χρόνης Λουλάκης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεγάλη εμπειρία στην εργασία με συστήματα C.A.D. Η επαγγελματική του ενασχόληση με το τεχνικό λογισμικό ξεκίνησε από το 1999. Σήμερα είναι Autodesk Authorized Training Specialist, εκπαιδεύει τους συνεργάτες και το προσωπικό της Autodesk στο εξωτερικό και Implementation Expert δηλαδή ειδικός οργάνωσης γραφείων για τη σωστή λειτουργία τους.  Ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο έχει γραφτεί βάσει της πολύχρονης εμπειρίας του στη χρήση της εφαρμογής και στις ανάγκες του Έλληνα μηχανικού ή σχεδιαστή.

Autodesk Autocad Architecture (AutoCAD Architecture Toolset )

Επικοινωνία για το AutoCAD Architecture (AutoCAD Architecture toolset)

Στείλτε μας ένα μήνυμα με τις απόψεις σας σχετικά με την εφαρμογή.

  Το όνομα σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


  Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


  Μετάβαση στο περιεχόμενο