About Us

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης με σημαντικές συνεργασίες όπως με Autodesk και McNeel κ.α. Είναι εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο Autodesk, είναι Autodesk Service Partner με πιστοποιήσεις σε εξειδικευμένη υποστήριξη και είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΦΕΚ Νο 2206/11-04-2024).

Autodesk
adsk
McNeel
eoppep
certiport
Chronis
 

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Χρόνη Λουλάκη Αρχιτέκτων Μηχανικό (ΕΜΠ) με M.A. στο τμήμα πολεοδομίας.  Ο Χρόνης Λουλάκης έχει μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των τεχνικών σχεδιαστικών εφαρμογών της Autodesk, έχει εργαστεί ως υπεύθυνος αρχιτεκτονικών εφαρμογών Autodesk στην Ελλάδα, ως εκπαιδευτής εκπαιδευτών Autodesk και ειδικός εφαρμογών σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η Γρηγορία Μπαλμπούζη είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι συνιδρυτής στο “Το Εργαστήρι Σχεδίου – Μπαλμπούζη Λουλάκης” το οποίο δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες εκπαίδευσης για ενήλικες και παιδιά σε ζωγραφική, σχέδιο, προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις κ.α.
Gregoria
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ

Πολύχρονη Ουσιαστική Εμπειρία

Συμμετέχουμε ενεργά σε μεγάλα και εξειδικευμένα έργα.

Η εμπειρία μας είναι ουσιαστική, περιλαμβάνει συνεργασίες σε έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε εκπαίδευση, υποστήριξη, παροχή συμβουλών και σχεδιασμό.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΗΧΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΧΑΛΚΟΥ / ΟΠΤΙΚΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Loulakis Revit Hellinikon
loulakis-kasteli
attiko-metro

Για τις υπηρεσίες μας, μας έχουν εμπιστευθεί οι παρακάτω πελάτες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Διευθύνσεις

  • Αθήνα κέντρο
  • Καποδιστρίου 2
  • Αθήνα
  • 106 82
  • Πατησίων
  • Μπάμπη Άννινου 5
  • Αθήνα
  • 111 44