Συμβουλευτική

Συμβουλευτική

Υπηρεσίες για τεχνικές εταιρείες, ιδιοκτήτες, κατασκευαστές, διαχειριστές

AEC ΚΑΙ BIM ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

BIM Managment - Χειρισμός Λογισμικού - Οργάνωση Υποδομών

Βοηθάμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμούς τους και να ξεκλειδώσουν αποτελέσματα υψηλού επιπέδου, παγκόσμιας κλάσης.

Η αδιάλειπτη αποδοτική λειτουργία κάθε επιχείρησης είναι καθοριστικός παράγοντας για την αποφυγή κρίσιμου κόστους. Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, τα περιθώρια κέρδους είναι μικρότερα συγκριτικά με το παρελθόν.  Η προσέγγισή μας εστιάζει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων εξειδικευμένης τεχνογνωσίας οδηγώντας σε αποτελέσματα υψηλής απόδοσης.

 

Χρόνης ΛουλάκηςAEC BIM Senior Consultant Expert

BIM Managment

Προδιαγραφές, Συνεργασία, Συντονισμός

Η μετάβαση σε τεχνολογίες BIM μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά οφέλη τα οποία καρπώνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι κατά τη διαδικασία μελέτης και υλοποίησης κάθε έργου. Ο βασικός παράγοντας στην επιτυχία είναι η σωστή οργάνωση όλων των διαδικασιών οι οποίες θα πρέπει να εξυπηρετούν ορθά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον βασικό σκοπό.

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες οργάνωσης διαδικασιών οι οποίες περιλαμβάνουν την σωστή επιλογή προδιαγραφών, δημιουργούν περιβάλλον για απρόσκοπτη και αποδοτική συνεργασία, εξυπηρετούν στον βέλτιστο συντονισμό όλων των μερών.

Υποστήριξη σε Χειρισμό Λογισμικού

Μελέτη και καθοδήγηση για ορθή χρήση εφαρμογών Revit, Recap, ΒΙΜ 360, ACC, Navisworks κ.α.

Η χρήση του λογισμικού δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την ποιοτική και ολοκληρωμένη μελέτη και υλοποίηση ενός έργου. Οι ιδιαιτερότητες κάθε έργου μπορεί να απαιτούν εξειδικευμένο χειρισμό ή συγκεκριμένες μεθόδους για την ταχύτερη και ευκολότερη επεξεργασία. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη καθοδήγηση και εφαρμογή λύσεων με πρακτική αξία, προσαρμοσμένες σε κάθε επίπεδο ωριμότητας της ομάδας εργασίας.

Οργάνωση Υποδομών

Σχεδιασμός δομής ψηφιακού σχεδιαστηρίου, καθοδήγηση
it

Η δομή ενός ψηφιακού σχεδιαστηρίου απαιτεί κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, δίκτυα και λογισμικό, τα οποία αποτελούν σημαντική επένδυση. Μέσω σωστής ανάλυσης, σύνταξης και υλοποίησης της πρότασης, επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της οργάνωσης, της προμήθειας και της εύρυθμης λειτουργίας, χωρίς σπατάλες. Έτσι, αποφεύγεται τόσο η υπολειτουργία όσο και η υπερπρομήθεια περιττού λογισμικού και εξοπλισμού.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ

Πολύχρονη Ουσιαστική Εμπειρία

Συμμετέχουμε ενεργά σε μεγάλα και εξειδικευμένα έργα.

Η εμπειρία μας είναι ουσιαστική, περιλαμβάνει συνεργασίες σε έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε εκπαίδευση, υποστήριξη, παροχή συμβουλών και σχεδιασμό.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΗΧΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΧΑΛΚΟΥ / ΟΠΤΙΚΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Loulakis Revit Hellinikon
loulakis-kasteli
attiko-metro

Για τις υπηρεσίες μας, μας έχουν εμπιστευθεί οι παρακάτω πελάτες:

Απόψεις πελατών μας

Έχουν πει για εμάς και τη συνεργασία μας

Μια εξαιρετική και πολύ εποικοδομητική συνεργασία. Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με βαθειά γνώση των εφαρμογών. Μπορούν να δώσουν άμεσα απαντήσεις και λύσεις σε κάθε πρόβλημα με άμεση διαθεσιμότητα. Παρέχουν πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον συνεργασίας.

Κωνσταντίνος ΠολυχρονίδηςΕπικεφαλής τμήματος μελετών - ΙΚΕΑ

Με την υποστήριξη που λάβαμε, η ομάδα μας μπορεί πλέον να κατανοεί έργα ΒΙΜ, να παράγει BOQs και να ολοκληρώσει ταχύτερα προσφορές με σιγουριά για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων. Έχουμε πλέον περάσει στην επόμενη εποχή διαχείρισης προϋπολογισμών με άμεσα οφέλη για τους πελάτες μας.

Θάνος ΜπούτοςΠροϊστάμενος προσφορών - ΜΠΑΛΛΙΑΝ Τεχνική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Διευθύνσεις

  • Αθήνα κέντρο
  • Καποδιστρίου 2
  • Αθήνα
  • 106 82
  • Πατησίων
  • Μπάμπη Άννινου 5
  • Αθήνα
  • 111 44